Jouw huis verkopen in Tilburg

Wij regelen het voor jou

 

Je wilt graag je huis verkopen in Tilburg. Als je alle berichten in de media moet geloven stelt dit weinig voor. Maar een huis succesvol verkopen is een vak. Je wilt je huis immers verkopen voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Het diverse aanbod van woningen in Tilburg vereist inspanning en creativiteit. Dat regelen wij voor jou!

 

Ieder huis is uniek heeft zijn eigen verhaal. Logisch dat je van een makelaar een persoonlijke aanpak verwacht. Een aanpak die past bij jouw woonverhaal. Een goede’ klik’ met de makelaar is hierbij essentieel, dat begrijpen wij. 

Waarom jouw huis in Tilburg verkopen met Alstede van Mierlo

Wij geloven in een verkoop op maat. Geen enkel huis is hetzelfde dus ook geen enkele verkoop. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een verkoopadvies. Ook al zijn wij dol op verhalen van ons krijg je geen mooie verkoopverhaaltjes maar een deskundig en helder verkoopplan op maat.

Onze kwaliteiten:

   Vakkundig en betrokken makelaars met veel kennis van de Tilburgse woningmarkt;
   Verkoopstrategie op basis van jouw situatie;
   Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
   Persoonlijk advies en begeleiding;

Spreekt onze aanpak jou aan? Laten we eens kennismaken! Klik hieronder voor een gratis adviesgesprek of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek via info@alstedevanmierlomakelaardij.nl of bel ons direct op 013-5901964.